06-53715031

Wil je blijvend afvallen maar zonder dieet?

Hierbij kan ik je helpen.

 • Je hebt al van alles geprobeerd
 • Je hebt al mega veel geïnvesteerd in crash-dieeten, maaltijdvervangers.
 • Je wilt hier nu echt uitstappen maar je weet waar je moet beginnen.
 • Je hebt wel het gevoel dat het anders moet kunnen, maar ergens krijg je het zelf niet voor elkaar
 • Je knokt er ontzettend hard voor maar telkens verval je in je oude patroon
 • Stiekem droom je van je ideaal beeld en dat het nu wel voor je gaat werken

“If you change nothing, nothing will change”

Inge van Helden

Uitgangspunt van de coaching

Toen ik in 2015 begon vertelde ik vooral hoe je het beste kon gaan eten. Maar al na een paar maanden kwam ik er achter dat dat voor veel mensen helemaal niet zo goed werkt. Wij, mensen, willen namelijk niet “moeten”. Daar worden we opstandig van. We willen zelf bepalen hoe we ons leven indelen en ook wat we eten.

Met dat inzicht start ik de coaching. Vanuit andere invalshoeken kunnen dingen die eerst onmogelijk of heel moeilijk leken ineens compleet veranderen. Je ziet ineens wel mogelijkheden om anders te gaan eten en je hebt nu wel de energie om een gezonder eetpatroon te blijven volhouden. Dat kan makkelijker zijn dan je denkt!

Succes verhaal van Monique (-18 kilo)

Ik wist twee dingen heel zeker: 1) Ik wilde afvallen en 2) Met gewoon normaal eten. Waar ik spaak liep was dat ik steeds wel riep dat ik wilde afvallen maar ergens niet wist waar ik moest beginnen en uiteindelijk dus helemaal niets deed. Met als gevolg dat ik er steeds meer tegen aan liep te hikken.

Door bij Inge aan de slag te gaan maakte ik meteen een begin. De eerste kilo’s gingen er af. Wat heel fijn was, dat ik gewoon in mijn eigen ritme bleef en niet mij gehele eetpatroon compleet hoefde om te gooien.

Nu na meer dan een jaar ben ik nog steeds 18 kilo afgevallen. Ik durf rustig te zeggen dat heel veel mijn nieuwe gewoontes automatisch gedrag is geworden. Het is elke keer weer genieten als ik in de spiegel kijk.

Coachingsonderwerpen

Vaak lukt gezonder gaan eten niet omdat er andere dingen in je leven spelen die je daarin belemmeren. Denk aan: vermoeidheid, balans werk-prive, onzekerheid en time-managment. Het kan dus zomaar gebeuren dat we tijdens de sessies daar ook aandacht aan gaan schenken. Wanneer je leven in balans is heb je immers meer ruimte om aandacht te schenken aan de gezonde leefstijl die jij wilt nastreven.

Locatie

De coaching vind plaats in mijn eigen sfeervolle ruimte.

Medisch Plein de Kwikstaart, Witte de Withstraat 57,  in Hendrik-Ido-Ambacht.

Coachtraject

 • Het coachen is een ontwikkeltraject dat leidt van A (de situatie zoals je het niet wilt) naar B (zoals jij de situatie graag wilt zien) en daar gaan we aan werken.
 • Dan volgt er een sessie van een uur en vier vervolg afspraken van elk 45 minuten. Binnen een periode van 3 maanden.
 • We bepalen samen je doel(en). Tijdens de gesprekken komen we daar regelmatig op terug.
 • Gedurende het traject ontvang je, per mail, aanvullende informatie en handige praktische (voedings)tips. Lees materiaal ontvang je in bruikleen gedurende de coaching.
 • In de online Members groep op Facebook krijg je tijdens deze 3 maanden 24/7 support en antwoord op al je vragen.
 • We eindigen tijdens het laatste gesprek met korte evaluatie. Heb je het gewenste resultaat behaald en kun je hier zelf mee verder?
 • Verlenging is mogelijk met vier vervolgsessies die we binnen een periode van 6 maanden gaan plannen.

Spreekt deze werkwijze jou aan?

Dan past mijn manier van coachen perfect bij jou! Zet nu de eerste stap om lekkerder in je vel te zitten door eerst even te komen kennismaken en te kijken of het klikt.

Dit is wat deelnemers zeggen over deze aanpak:

Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering het traject (gedeeltelijk) vergoed.

Veel gestelde vragen!

Wanneer je tijdens de kennismaking coachingsafspraken hebt gemaakt ga ik voor je aan de slag en maak ik tijd voor je vrij. Deze afspraken zijn dus voor beide partijen bindend. Mocht je een van de coachingssessies willen afzeggen dan kan dat uiterlijk 24 uur voor je afspraak op werkdagen. Afspraken op maandag graag de vrijdag ervoor, voor 12.00 's middags afmelden. Bij ziekte en noodgevallen maken we een uitzondering! Mailen naar inge@voedingscoachambach.nl of Appen: 06-53715031.
Ja dat kan! Het is mogelijk in maandelijkse termijnen te betalen. Voor de start geldt een mogelijkheid van 3 maandelijkse termijnen en voor het vervolg zijn er 6 maandelijkse termijnen.
Je ontvangt na je eerste coachingsessie de factuur per mail. Je hebt de mogelijkheid om per Ideal te betalen maar een bankbetaling kan ook. Bij afname van een vervolgafspraak ontvang je de factuur voor je eerste afspraak.
De factuur ontvang je per mail in pdf-format. Deze dien je zelf in bij je zorgverzekering. Indienen bij de zorgverzekering kan zodra de laatste datum van de coachingsessies, zoals vermeld op de factuur, is verstreken. Het kan dus zijn dat je een stukje van de coaching voorschiet en dat dus achteraf terug krijgt van de verzekering.