06-53715031

Wil je blijvend afvallen maar zonder dieet?

Hierbij kan ik je helpen.

 • Je hebt al van alles geprobeerd
 • Je hebt al mega veel geïnvesteerd in crash-dieeten, maaltijdvervangers en allerlei boeken
 • Je wilt hier nu echt uitstappen maar je weet niet hoe. Je blijft in het zelfde cirkeltje ronddraaien
 • Je hebt wel het gevoel dat het anders moet kunnen, maar ergens krijg je het zelf niet voor elkaar
 • Je knokt er ontzettend hard voor maar telkens verval je in je oude patroon
 • Stiekem droom je van je ideaal beeld en dat het nu wel voor je gaat werken

“If you change nothing, nothing will change”

Inge van Helden

Uitgangspunt van de coaching

Toen ik in 2015 begon vertelde ik vooral hoe je het beste kon gaan eten. Maar al na een paar maanden kwam ik er achter dat dat voor veel mensen helemaal niet zo goed werkt. Wij, mensen, willen namelijk niet “moeten”. Daar worden we opstandig van. We willen zelf bepalen hoe we ons leven indelen en ook wat we eten.

Met dat inzicht start ik de coaching. Vanuit andere invalshoeken kunnen dingen die eerst onmogelijk of heel moeilijk leken ineens compleet veranderen. Je ziet ineens wel mogelijkheden om anders te gaan eten en je hebt nu wel de energie om een gezonder eetpatroon te blijven volhouden. Dat kan makkelijker zijn dan je denkt!

Succes verhaal van Ron (53 jaar)

Toen ik begon aan de coaching wist ik echt niet waarom ik steeds zwaarder werd. Dit traject was dus voor mij echt een uitdaging.

Inge hield mij op een prettige manier een spiegel voor. Luisterde en stelde de juiste vragen. Ze liet mij volledig in mijn eigen waarde. Daardoor kreeg ik steeds meer inzicht waarom het voor mij niet werkte. Zo kon ik de stappen zetten die nodig waren om mijn gewicht naar beneden te brengen. Zonder dat ik het als zwaar of levenslang ervaar.

Ook heb ik nu een vangnet waar ik altijd op terug kan vallen, zodat ik zeker weet dat ik mijn doel ga en kan bereiken. Het is nu zeker geen uitdaging meer, maar een leefstijl die ik heel goed kan volhouden.

Coachingsonderwerpen

Vaak lukt gezonder gaan eten niet omdat er andere dingen in je leven spelen die je daarin belemmeren. Denk aan: vermoeidheid, balans werk-prive, onzekerheid en time-managment. Het kan dus zomaar gebeuren dat we tijdens de sessies daar ook aandacht aan gaan schenken. Wanneer je leven in balans is heb je immers meer ruimte om aandacht te schenken aan de gezonde leefstijl die jij wilt nastreven.

Locatie

De coaching vind plaats in mijn eigen sfeervolle ruimte.

Medisch Plein de Kwikstaart, Witte de Withstraat 57,  in Hendrik-Ido-Ambacht.

Coachtraject

 • Het coachen is een ontwikkeltraject dat leidt van A (de situatie zoals je het niet wilt) naar B (zoals jij de situatie graag zou willen zien).
 • We starten met een kennismaking (waar wil je graag hulp bij en klikt het)
 • Afspreken en maken van een concreet doel. Dit leggen we vast en daar gaan we aan werken.
 • Dan volgen er gemiddeld 5 coachingssessies van elk 45 minuten. (Ik schat aan de hand van je vraagstelling in of je voldoende hebt aan 5 sessies)
 • Gedurende het traject ontvang je, per mail, aanvullende informatie en handige praktische (voedings)tips.
 • We eindigen de coaching met een evaluatie. (Heb je het gewenste resultaat behaald en kun je hier zelf mee verder?)
 • Verlenging is mogelijk met een aantal vervolgsessies van 30 of 45 minuten die we binnen een periode van 6 maanden gaan plannen.

Spreekt deze werkwijze jou aan?

Dan past mijn manier van coachen perfect bij jou! Zet nu de eerste stap om lekkerder in je vel te zitten door eerst even te komen kennismaken en te kijken of het klikt.

Dit is wat deelnemers zeggen over deze aanpak:

Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering het traject (gedeeltelijk) vergoed.

Veel gestelde vragen!

Wanneer je tijdens de kennismaking coachingsafspraken hebt gemaakt ga ik voor je aan de slag en maak ik tijd voor je vrij. Deze afspraken zijn dus voor beide partijen bindend. Mocht je een van de coachingssessies willen afzeggen dan kan dat uiterlijk 24 uur voor je afspraak op werkdagen. Afspraken op maandag graag de vrijdag ervoor, voor 12.00 's middags afmelden. Bij ziekte en noodgevallen maken we een uitzondering! Mailen naar inge@voedingscoachambach.nl of Appen: 06-53715031.
Ja dat kan! Het is mogelijk om de kosten in 2 of maximaal 3 maandelijkse termijnen te betalen.
Je ontvangt na je eerste coachingsessie de factuur per mail. Je hebt de mogelijkheid om per Ideal te betalen maar een bankbetaling kan ook. Bij afname van een vervolgafspraak ontvang je de factuur voor je eerste afspraak.
De factuur ontvang je per mail in pdf-format. Deze dien je zelf in bij je zorgverzekering. Indienen bij de zorgverzekering kan zodra de laatste datum van de coachingsessies, zoals vermeld op de factuur, is verstreken. Het kan dus zijn dat je een stukje van de coaching voorschiet en dat dus achteraf terug krijgt van de verzekering.