06-53715031

Zet nu die eerste stap en ga er voor!

Staat er voor jou geen geschikte tijd tussen? No worries! Bel of app naar: 06-53715031. Mail naar inge@voedingscoachambacht.nl.

Laden...

Heb je nog een vraag? Misschien vind je het antwoord hieronder:

Ja, dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken en om te kijken of je je prettig voelt bij mijn manier van werken. Besluit je tijdens het gesprek geen vervolg afspraken in te plannen dan is dat oké. Maak je wel vervolgafspraken dan ga ik voor je aan de slag en reserveer ik tijd voor je. Deze vervolgafspraken zijn dus voor beide partijen bindend en maken onderdeel uit van het pakket wat je afneemt.

Tijdens ons gesprek ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw verhaal. Waarom kom je bij mij en wat wil je graag bereikt hebben wanneer je klaar bent? Ik maak ook een inschatting of de 5 sessies en de sessie duur voor jou voldoende zijn. In 80-90% van de gevallen is dat zo. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw vragen.

Afspraken verzet je per mail inge@voedingscoachambacht.nl of stuur een berichtje naar 06-53715031. Afspraken op maandag verzet je voor vrijdagmiddag 12.00 uur. Alle afspraken op andere dagen kun je de dag ervoor verzetten tot 12.00 uur.

Stuur een bericht naar: 06-53715031 of mail naar: inge@voedingscoachambacht.nl.

De factuur ontvang je altijd na het eerste coachingsgesprek.

De factuur ontvang je per mail en kun je per Ideal of bankoverschrijving betalen.

Een (vervolg)afspraak heb je niet voor niets gemaakt. Op het moment dat je deze afspraak maakt is deze voor beide partijen bindend. Ik reserveer immers ook tijd voor jou en ga voor je aan de slag. Een vervolgafspraak wordt, ook bij annulering, in rekening gebracht. Uiteraard kan deze wel naar een ander tijdstip verschoven worden en tot 1 jaar later ingepland worden.